Monogami betyder, at du kun har en partner. Bigami er…

Monogami betyder, at du kun har en partner. Bigami er…

Maske de heldigste kvinder i lobet af kloden?

hvorna en person er arsenik ved hj?lp af to personer plu ikke ogs flere. Polygami betyder, at en person er cyanid med yderligere endn en m/k’er. Polyamori bruges gid ?gteska til flere personer, skon gid ma deltagende er edder eller ej.

Polyandri er ikke sandt bl?ndv?rk plu kan ses og ogsa et alternativ i tilgif monogami Du kender det maske lindre hvordan et ‘Abent forhold’. Det handler n?rmere bestem om, at virk kan besidde flere relation endn et. Derfor hvor et abent relation en anden gang er bygget pa fuldfort sex-relation er Polyandri et forbindelse der i enkelte havn er ?gteskabeligt.

Fa kvinder har relation oven i kobet flere m?nd i lobet af en omgang og er sakaldt polyamorose. Polyamori heste handler omkring at besidde flere samtidige k?rlighedsforhold, og ogsa alle involverede er bekendtska plu indforstaet ved hj?lp af. Der str?bes under l?ngerevarende, tillidsfulde forhold, sasom normalt inkluderer sex.

Herti er ma kvinder der har flere m?nd

Polyandri, ?gteskabsform, fuldfort form hvilken polygami, hvor en kvinde er arsenik inklusive flere m?nd. Den er ikke n?sten sa normal idet flerkoneri (polygyni), endskon forekommer i Nigeria, Tibet, Himalaya plu Indien.

Broderlig polyandri, og grunden el. forklaringen er at . prototype, praktiseres i havn og ogsa Nepal, blandt tibetanere, det nordlige Indien plu fa dividere af Kina, d to eller flere brodre er ?gteskabelig forenet i kraft af fuldkommen en og samme kone. Denne ensom hun har denne “seksuel arbejdsfrihe” da sine m?nd.

Nigeria Der er fa stammer i Nigeria, der praktiserer polyandri, uanset om det er meget ualmindeligt i landet. ” Irigwe “-kvinderne siden den nordlige amtskommune bor landet har traditionelt faet statut til at nyttehave sikke en god del ?gtef?ller som muligt. Nedgore ?gtef?ller betragtes og ogsa “samm?nd”.

Kvinderne fra denne stamme fortsatte ved hj?lp af at daffe ‘af siden et bop?l oven i kobet et andet, rade over sa mange ?gtef?ller da muligt plu endda erhverve born inklusive kompagn. Bornenes faderlige eneansvar blev pa den anden sid tildelt den hankon, dersom bo kvinden boede i pa det tid.

Kina Broderlig polyandri er meget normal ibland tibetanere i nepalske adskille bor Indien og Kina. Der er en trofast ibland dem, at et menneskebarn kan eje l?nger end en farmand. Normalt, sa snart to eller flere m?nd eller brodre bliver gift i kraft af en fruentimmer, har ma alle forst seksuelle privilegier for hende.

Denne skik og brug fremmes is?r, dersom familien ikke sandt har finansie afkast, plu at dele egenskaber medium deres av bor forskellige f?dre kan andrage et hovedpine. Ma nojes simpelthen ved hj?lp af deres sma garde og ejendomme pa nippet til at bryde giftstof tillig en kvinde.

Sydamerika Bororo -stammerne i Sydamerika praktiserer ganske vist polyandri, vel nok ned oven i kobet 72 hundrededel bor Amazonas kulturer tror st?rkt pa begrebet multiple paternite. Fuldkommen anden nedstamme, der er inklusive i handlingen, er Tupi-Kawahib, plu ma praktiserer godt nok broderlig polyandri.

Indien Indien er et efterladenskaber stat, der husede en god del stammer, der praktiserede polyandri. Det er meget almindeligt i nogle adskille af Nordindien i Jaunsarbawar-regionen pa nippet til Paharis, hvorimo det er i Kinnaur, plu et mindretalsgruppe bor befolkningen i Himachal praktiserer godt nok polyandri.

Efterkommerne bor Pachi Pandava’erne – som bestod af fem brodre, der var ?gtemand til aldeles kvinde velkendt som Draupadi, datteren af ??den store kong Panchala – mente, at det er overladt oven i kobet at klamre sig inklusive traditionen, pa en eller anden made deres forf?dre gjorde.

Toda-stammen Nilgtis, nogle Nair-kastesystemer tillig hovedfag i den sydlige del af Indien og Najanad Vellala til side Travancore har folgelig v?ret kendt sikken at bedrive polyandri.

Er det lykken ved hj?lp af flere m?nd eller foran den sags skyldfolelse koner? ja der er flere h?nder i tilgif at ekspedere i kraft af daglige handlin, yderligere se med forskellige forhandlings partner – endda selv dual sa meget bovl og brok.

Fruentimmer edder i kraft af 2 m?nd en barriere der kneppes

Kvindechauvinisme er et tanke der beskriver alt kategori hvilken sexisme, der omfatter Islandsk kvinder til Г¦gteskab nedvurderende opfattelser af m?nds evner, eller opfattelsen at kvinder er m?nd overlegne. Kvindechauvinisme bliver ogsa ordnet afrakket da ensbetydend oven i kobet mandehad, sexisme eller feminisme.