En fran de viktigaste reglerna stav forsta dejten- nasta bor handa odla strax saso genomforbart

En fran de viktigaste reglerna stav forsta dejten- nasta bor handa odla strax saso genomforbart

6. Varenda forgott belevad, du skall icke besta ohovlig mot nagon tjej. Inom ingenting kollapsa svar icke. En flicka sasom respekterar sig allena kommer aldrig att onskan dejta dej aterigen.

7. Flicko tycker om verkligen nar do tittar in ino ogonen. Det ha innefatt speciellt nar n befinner sig lagmald samt tanker kungen nagot. Nagon sadan look kommer att fangsla flickan. Intriger befinner sig va ni behover forut kommand dejt.

8. Begynna icke halla om ett donna for flinkt (i synnerhe pa do ett dejterna). Kungen flera dejter, tillat endast belysning, som forsavitt det varenda flyktig att berora – det ha kommer bestamt att ha en framat verkan pa din forhalland tillsamman tjejen.

9. Om du for nagonstans tillsamman transport, kika mo att bidraga henne nagon nave nar du promenerar ut. Tjeje gillar mod.

11. Ehuru alla folk, utan undantag, befinner si himla fortjusta i att prata ifall sig sjalva, prata med tjejen forsavit sig personligen. Forfragan forsavit dina favoritfilmer, aktor, musik, platser, hobbyer. Ansat att placera fragor saso ick kan besvaras tillsammans acceptera alternativt na. Sam ge besked aldrig odl sjalv. Ansats att https://kissbrides.com/sv/blogg/yngre-kvinnor-soker-aldre-man/ anlagga opp kommunikationen odl att samtalet ick stannar.

12. Prov att evigt bedoma tjejen bra. Om hon uppge att hon skal inlara sig e andra utsocknes tungoma alternativ bega aerobics, kika mo att hjalpa henne ino detta och lovsjunga henne. Det viktigaste befinner si att det ser uppriktigt ut.

13. Ifall nagon donna inneha gjort nagot obehagligt stav dig skall ni ick lotsa aggressivitet, svara alternativ ta reda pa nagot. Tanka efter ovanfor baksida av underben saso hande forsavitt hon gjorde det utan att grubbla, ansat darpa styra henne till nagon belagenhet darbort hon kommer att fatta att hon gjorde misstag. Forsavit du i en dylik situation endast skriker sa blir det icke forbattrin sta e.

14. Kom ihag att tjejer icke hela tiden precis uppfattar killars sinne sta humor och ganska ej begriper nagot sam blir krankta. Eftersom, nar du skoja, blicka detaljerad darfor at betrakta om tjejen tog ditt nasta skoj saso en skamt alternativ trodde att n menade det villig serios. Pa grund av sadana missforstand forsamras ideligen ett finfin startforhallande.

15. Varje inte radd for att bli avvisad. Skada forsavitt ni ar kompakt bestam att stupa, odl har du redan forlorat. Varje hela tiden bestamd villig succe, onska att n far ytterlig fortjusande dag.

16. Pa vilken dejt sasom helst, prov att existera glad sam humoristisk. Forsavitt nagon bona skrattar kopiost i ditt foljeslagare betyder det att hon faktiskt gillade dej.

Hon kan handa titt detta saso illvilja sam vill icke fortskrida raka dej

17. Den viktigaste regeln forut ett dejt jamfor aldrig den nuvarande tjejen med saken da foregaende (forsavitt n hade en), minst hogt. Nar hon hor nagon dylik komparerin kommer tjejen slutgiltigt att bliva stott samt kommer nog att definiera sig darfor att du dejtar henne for att ge igen villig ditt ex. Samt ett dyli betydels kan enbart behaga saken dar som forsoker producera en arg.

En aning framtid, nar ni etablerar nagon enastaende forhalland med en bona, blir det lattare forut henne att kanna de som du ar, sa du behover icke langre otaliga fran de listade reglerna.

Enar kommer det att deponeras inom hennes hagkoms samt hon kommer aldrig att iterera misstaget

i do narmaste 3 dagarna, samt suveran bruten alltsamman – direkt kungen nasta, odl att tjejen ick age epok att inte komma ihag hurda fint det ar tillsammans dig. Och kolla at att sms a eller futtig henne ater mot kommand dejt. For att din forhalland skal utvecklas, prov att offerer henne din hjalp oftare, ocksa ino vissa ringa saker.