Beslutade det att det befinner sig dags att tillbomma ditt Plenty Of Fish (POF) -konto? Vi befinner si narvarand darfor att assist.

Beslutade det att det befinner sig dags att tillbomma ditt Plenty Of Fish (POF) -konto? Vi befinner si narvarand darfor att assist.

Inom saken dar narvarand guiden visar vi de ACKURAT hurdan ni raderar ditt POF -konto nago passage for alla!

Som titeln villi dejtingtjansten online antyder finns det verkligen bra forsavit firre i havet, samt det finns minsann manga itu dejtingtjanster att utse emellan samt.

Det ar icke ovanligt att medborgare anvander mer annu nagon genas fore dom bosatter sig gallande en foredragen perron. Det finns manga anledningar till att du kan avga dejta en perron.

Nog har du traffat din tavlan och det ar dags att sluta dejtingkapitlet ino ditt leverne. Eller odla ager n fullstandigt enkelt fatt tillracklig itu det natdejtingscenen sam foredrar den gamla skolans metod darfor att ses folk darbort omodern ino varlden.

Mang it stor ta bor konto hurdan det gors.

  1. Lyckligtvis befinner si det mer eller mindre latt att tillsluta en POF -konto. Du tvungen foreta det ino din webblasare via att logga in kungen webbplatsen.
  2. Bege sig efterat antingen mo webbplatsens BISTAND -sida samt klicka gallande “eliminera konto”
  3. Nar det befinner sig tydligt plikt du fylla inom ett kvickt besiktning for att beskriv varfor du vall.
  4. Sasom tillsamman att deleta andra kontobaserade tjanster kan det ta en aning tidrymd fore raderingen befinner si fardig. Nar det bra befinner sig gjort kan n fasten icke ateraktivera ditt gamla konto.

Ska n forinta din rikliga fiskprofil?

Saken dar vanligaste orsaken mo att personer tar dan sina POF -konton befinner sig att dom tycker att appen ar fa skrackinjagande och/eller berusad av konstigheter. Mi anvande POF tidigare ino tiden sam tyckte att det vart mycket mindre bra annu bade Tinder och javisst, Cupid.

POF saldes 2015 till tavlan Group, foretaget saso ha tavling samt ocksa javisst Cupid och Tinder. Parti Group betalade 575 miljoner dollar for Plenty of Fish samt borjade snabbt forbattra plattformen.

POF gjordes forsavit fullkomligt, nya funktioner tillkom, funktioner som liknade Tinder samt nettoresultatet vart en mycket forbattring anvandarupplevelse – saken dar gamla designen varenda bedrovlig, odl det vart nagon valkommen ombyte.

Befinner si mycket it firre synnerligen kostnadsfr?

Den stora USP forut POF befinner si att saken da befinner sig fria att begagna. Tinder samt javisst Cupid ar avgiftsfri https://kissbrides.com/sv/osterrikiska-kvinnor/ att bruka aven, men darfor att erhall vad du ha mot mer avancerade funktioner – sam fa ytterligare matchningar – vara tvunge ni erlagga sta premiummedlemskap.

POF astadkommer ingenting itu detta; n kan begagna samtlig dess funktioner forut definitivt inte ett skvat. Med en okostligt POF -konto kan ni handla nast prylar inuti plattformen

  • Bilda en framtoning
  • Lagg mot 8 ljusets partikelkaraktar gallande din profil
  • Exponera andra medlems profiler
  • Langa meddelanden at andra medlemmar
  • Mottaga meddelanden av andra medlemmar

POF erbjuder ocksa e betalt medlemskap, och det har befinner si baksida av underben n tillats med e betalt Plenty of Fish -medlemskap

Ultimata alternativen till POF?

Forsavit du lamnade Plenty of Fish for att ni inte gillade det, lat dej inte skrammas itu online-datingappar – POF befinner si i alla fall saken dar laskigaste itu dem samtliga.

Tinder ar ett finemang valmojlighe och befinner sig nu tveklos betydligt storre Plenty of Fish. Vi inneha ett fullstandig mentor mot allt ni behover kunn forsavitt Tinder, och hur karl tillats fler datum kungen den.

Det befinner sig farre kryp sasom lurar krin gallande det, ungefa. Sam manniskorna kungen det verkar mer fokuserade villig att finna partners pro relationer an grejer villi en natt. Ifall det later mer sasom din frekvens, iaktt det.

Om ni vill bruka nago dejtingsajt som befinner si mer inriktad villi att assistera personer att finn langsiktiga relationer, saken dar ultimata plattformen ar eHarmony – det ager funnits langst, ovan 20 ar, och fler bruten dess medlemmar gifter sig annu en annan dejtingsajt villig marknaden.