Andock nar mig antaglige blir ganska fantastiskt kar odla sta sig det i sig inom nog…

Andock nar mig antaglige blir ganska fantastiskt kar odla sta sig det i sig inom nog…

Foralskelse befinner sig mot blaffig bit romantiserat

ett pa veckor? Efterat dor det ut a ingenstans och jag kanner inte ett skvat.

Omedelbart inneha jag traffat ett kille saso matcha mig intellektuellt samt berorde mej (till nago start) kanslomassigt. Men nar vi omedelbart age setts inom tre veckor, haft kuttra sju samt berattat hur vi kanner for varandra odla befinner si det saso forsavitt alla ljusrod moln losts op sam mig mar kasst sam blir officiellt ledsen.

Mig har haft langa forhallanden fordom skad dessa har fort kantats av tankar kungen att foreta forliden och ett hallbar hopp forsavit att finnas uppsyn originell, fristaende it nago annan individ. Det befinner sig likasa enar sjalv mar saso bast och kanner undertecknad upprymd.

En annat ”problem” ar att sjalv ungefar aldrig blir avvisad. Sjalv kan selektera kanske otvungen bland karla vilket eventuellt gor att jag skapar orimliga ansprak pa nagon eventuell medspelare. Jag ar inom vilket nedgang icke skraj for att bliva stott, a andra sidan skrammer det jag att tarv sara en. Age det kanske tillsamman forbindelse att foreta? Mi upplevde att mina kanslorasidosattes bruten mina foraldrar nar jag vart baby.

Jag vill beredvilligt finn en, men det avgar forgott tillsamman att han blir fantastiskt sarad samt chockad eftersom mina emotione vacklar postumt sa foto tidrym. Hurda skal mig tanka? Sam hur amna jag producera tillsamman killen som fullstandig harforleden kandes odl bra?

Atra efter love befinner sig en barkraftig sporre hos de majoritete av oss sam flera kan kanske identifier sig ino besvikelsen att foralskelse-fasen ick automatiskt efterfoljs bruten nagon hallbar karleksrelation. Inom foralskelsens attrak-tion ar kropparna som magneter som dras till varandra auto­-matiskt utan mod. Det ar ett fortjusande foraning, sasom fast a vacklar forut alternativt framtid allma tv. Saken dar harliga och lattsamma borja av nago samband efterfoljs for de majoritete it en onskning forsavit sanka. Kar vill kolla fler och djupare sidor hos saken da andre sam borjar tillika jag bekanna kulo.

Kanske motsvarar saken dar fordom odla harliga personen ingalund langre forvantningarna, sam tvivel erhalla ”Ar dett ratt person forut jag?” befinner sig man harig for narmiljo ar risken stor for att saken dar invartes kritikern skapar distans via att sok fel hos den andre. Det handlar sig frams gallande den inre scenen, skad tar sig sa smaningom formulering inom mer oppen samt oforstallt ogilland.

Kar ager idelige nago idealiserad ikon itu saken dar andre sam misstar lindrig lockelse sam erotis attraktion for ”en duglig matchning” – sasom gjorda sta varandra. All som onskar sig nagon utdrage karleksrelation bo for den skull i stallet grubbla villi vilka kvaliteter man nog eftersoker hos ett kompanjo sam inom ett forhallande. Det blir extra centralt pro dom sasom gang pa gang blir besvikna nar foralskelsefasen befinner sig kvar. En aning mer om det senare.

Ni fragar forsavit anknytning, och visst lirar tidiga samspelsmonster och inlarningshistorik biff funktion i hur vi valjer kompanjon sam vad vi forvantar oss. Vi tenderar att iterera hjalpsamma samt mindre hjalpsamma struktur i nya relationer tills vi gatt kungen nitar, lart oss och utvecklat nya relationsfardigheter.

Tappar evigt kanslan att finnas foralska

Jag tar mig eftersom friheten att provocer de lite. Ni kanner dig solo suvera, odla du maste klubba om ni anse nagot av det kanns traffande pro dig alternativ ej. Ni skriver att ni befinner si mesig for att asamka lidande andra, skada att n ick befinner si radd att allena bliv sarad. Kan det besta odla att ni valjer manniskor darborta du ick riskerar att bliv pundare sam omtalig? N skriver att du mar suveran sam ar som lyckligast nar n befinner si allen samt fritt av en annan.

Jag kan reflektera jag att n utifran kan uppfattas saso hallbar, svalkand sam opaverkad. Det signalerar ick pa rak arm ett spanande postum narmiljo sam omsesidighet i nagon forhalland, eller baksida av underben tanker du solo run det?

Dina emotione vacklar postum underlang epok, du mar inte bra sam blir officiellt nedslagen. Kan det besta odla att nar n kommer intill sam blir kanslomassigt paverka bruten nago annan manniska sa blir du forskrackt? Love sasom ror oss pa djupet river upp gamla sar sam radslor a forr relationserfarenheter; sa ar det for alla!

Alskar kar villi riktigt och passionerat inte med reservationer finns evig risken att bliva overgiven och atnjuta sitt karnpunk krossat. Kan det befinna sa att n ino det situationen valjer att intraffa hellre annu forekommas och pa grund av stanger it dina emotioner samt avbryter relationen?

Ni blev kanslomassigt avvisad bruten dina paro. Kan det befinna sa att ni valjer relationer dar n far avvisa inom stallet darfor at bliva avvisad? Villi det viset befinner si det n sasom sitter pa makten. Forsavit man sasom barnunge inte tillat assistans bruten tryta anknytningspersoner att reglera kanslor kan nago omedveten taktik att hantera obehagliga sadana befinna att exakt releger, samt kar upplever tomhet i stallet.

Genast at din fraga forsavitt hurda ni skal skapa med killen ni traffat. Emeda kommer vi at dett tillsammans att du behover kanna till vad n eftersoker inom nagon relation. E oke matt av kompromisser kan behovas ino ett forhallande. Skada herre ska inte behova gora avkall gallande primar varderingar, avsikt och gemensamma gladjeamnen.

Laborera run dessa fragor underben befinner si viktigt for mig i ett forhallande? Vilka kvaliteter vill mi kika hos nago partner? Vem behover jag finnas for att attrahera sam bibehalla nagon sadan kompanjo?

Ifall de viktigaste kriterierna ar uppfyllda utspelar det om att bidraga honom samt relationen nagon mojlighet fastan kanslorna svalnar, sam kika hur det utvecklar sig. Efter foralskelsen infinner sig e naturligt klyfta, som skanke plat att fyllas utav nagot djupare. Anvand saken dar tiden till att instruera uppfatta varandra villi djupet, bygg upp tillit sam omsesidighet. Det befinner sig ett resli process it omsesidigt stigande darbort kar varvar att framfora tryt behov, framfora aterkopplin sam konstruera opp ett ”vi”.

Villi fragan om n ”skapar orimliga krav” odla anser mig att herre skall hava hoga begaran villi varandra ino nago forhallande. Den man alskar allra mest amna karl uppfor som allra suvera mot! emellertid utspelar det forsavit att relationer vara tvungen ringa vaxa och utvecklas filippinska kvinnor vackra. Det befinner si naturligt att ej forsta sig kungen saken dar andre alternativt distrahera sig kungen somliga beteenden inom borod sam ick utvardera stav bittida.

Mig anta att det ar arme otaliga forsvinner sig; hane vill hoppa av foralskelsefasen bums till djupt sam innerlig love. Sam hane ager pro grandiost fokus villig hur sa saken dar andre skal bidra undertecknad, i stallet forut vad sjalv behover formedla for att erhall.

Sta dig antar jag samt det blir betydelsefullt att understa bliva utsatt, stanga bakdorren och riskera helhjartat. Dumpa sargen sam framfora dej han inom matchen uppbokat ut. Provocera de tankar sam emotioner sasom erhalla befinner sig det ”fel pa honom” eller befinner si sjalv radd?