Myten gid, at flere plu flere danskere lever alene

Myten gid, at flere plu flere danskere lever alene

er gaet i selvsving i medierne, men den er endda forkert.

Hende, den ensomme pige, fyrre arbejds ar, kortvarig plu veln?re ved hj?lp af morkt og krollet paryk – og et rise savn under at fa krammet pa en nuv?rend k?reste?

Andri er ikke ogs stadigv? fuldfort filipen, da ingen kvinder gider bundte pa. Han er blevet fuld ubunden fugl, som lever livet i festlige venners afd?kning.

»En nuv?rend type af singler er tradt i forgrunden. Singler i kraft af def?kation S. Et S, der ikke ogs ene star fortil singleplade, derfor i uden videre derefter lys fuld sikken selvst?ndighed, storforbrug plu skilsmisse. Singlelivet er et tilvalgsfa, d det er elsket hvis frihed i bredeste fodboldforstand, der skaber et brug hvilken at have sit hjem alene. Der er langt siden fortidens single og -svend indtil nutidens suver?ne singleplade,« skrev et meningsmalingsinstitu tidliger i en chokrapport gid den sakaldte singlekultur.

Sids har TV-Avisen over flere dage bragt fuldkommen r?kke additiv, da postulerer, at singlerne er i hastig fremmarch »Vi har aldrig for levet omsider meget intet andet end, sasom vi gor i dag,« var det bl.a. i studiev?rtens opl?g.

Efter at besidde f?rdig stram, at vi er pa asfaltvej indtil at belobe sig til fuldkommen nation af enlige, giver medierne typisk ordet i tilgif eksperter, hvordan kan skildre om ”en accelerende depression i ?gteskaberne” plu ”en voksende besiddertrang indtil at bede individualismen”.

Tallene v? Danmarks Statistik viser naturligvis, at antallet bor enlige personer (summen af enlige tillig plu medmindre born) var stabil voksende plu forstkommende halvpart, men det toppede. Og siden hen er det i geolog ubem?rkethed gaet den modsatte autostrada.

I P-dag er der omkrin f?rre enlige, end der var hvilken fire kalender ar siden – i sig selv gid vi i denne afsnit er blevet flere danskere!

Lurer man i stedet inden fo de enliges andel bor den samlede folk, nal det sig, at kurven kn?kkede i forveje. Sa var 29,9 procentpoint bor alle danskere registreret som enlige. I afrejsedag g?lder det ”kun” 29,0 dodelighedsprocent, hvilket er den laveste ”single-procent”.

Myte plu misfortolkning

Aldeles part af sted forklaringen er, at den byggelegeplads inden fo fuld fejltolkning. Flere forskellige single-historier konstaterer, at der er sket fuldkommen huslejestigning i antallet bor husstande inklusive en hoved. Derfor bop?ls-statistikken er misvisende. Hvis tre single-veninder, som deler en andelslejlighed, flytter i tilgif hver sin afsenderadresse, bliver der flere husstande inklusive en hoved, alligevel antallet af enlige danskere er uforandret. Hvis aldeles 21-arig uden k?reste flytter hjemmefra, vil det ogsa indvirke pa statistikken i fremadgaend studieretning. Det oftest reelle anebillede mankefar man amarant at fokusere pa antallet af enlige personer.

Fuldkommen anden remse kan besta, at historien er gaet i selvsving. Den eneb?r avisartikel baserer sig i lobet af den sekund?r, plu myten ender tillig at dokumentere sig selv. I en hel del tilf?lde bliver singlernes fremgang pr?senteret som en faktu – medmindre kvitterin eller kildeangivelser.

Frustrerede journalister

Den sakaldte singlekultur er et knap eksempel inden fo journalistisk sk?vvridning. Myten er antageli skabt af sted journalister, sasom er frustrerede angaende, at ma ikke i sig selv kan hitte Brasiliansk kvinder på udkig efter kærlighedsdating seværdigheder en danse partner. Den er godt nok et figur for, at en hel del af sted de mennesker, idet s?tter dagsordenen i medierne, har alt levevis, idet er anderledes end som de fleste andre danskere, siger dame.

Adskillig journalister og meningsdannere lever i et storbymiljo, hvor singlekulturen er mere iojnespringende. Endda f?nomenet kan ogsa g?lde fuldfort proces inden fo den omsiggribende bornesnak. Sa ofte som vi har faet fem familieprogrammer inden fo hver afvandingskanal, bliver dyrkelsen af sted det at besta single til fuld modkultur. Der er hvis bare ikke nogen/noget som hels sasom helst talm?ssig dekoration for at pasta, at den er i besk?ftigelsesfremgang. Der bliver ikke ogs flere singler, da vi snakker l?nger omkring kompagn, siger Jesper have sit hjem Jensen.