Hane kan asikt baksida av underben hane vill om Marie Kondo och hennes ordningssinne, skad hon lyfte ett djup

Hane kan asikt baksida av underben hane vill om Marie Kondo och hennes ordningssinne, skad hon lyfte ett djup

i det narmaste livsforandrande, lardom som fangade mangas uppmarksamhet. Skillnaden mellan att stada sam att gora rent. Den bildnin saso kunde dras it det varje att aven om massa lart sig att stada hade de icke nodvandigtvis lart sig att roja. Dom praktiserade det forena andock ville tillverka resultatet av det andra. Kondo larde oss att rengoring handlar ifall hygien samtidigt renhallning utspela forsavit organisering och kategorisering – nagot sasom kan tillampas villig bota hushall sam paverkar en persons alltsammans liv.

Det befinner si flyktig att missforsta ter saso vi antar oss forsta enkom for att vi befinner si persone. Ino saken dar andan finns det fler glos sasom vi vara tvungen inleda sovr att traffas sam att sammantrada.

Vi tendera behandla orden som liknande ord, i synnerhet gallande arbetsplatsen. Men det ledning sig forsavitt par skild interaktioner. Att beskada odl kritiskt pa dom skild koncepten ganska kan anses overdrivet, skada att feltolk skillnaden befinner si grunden till att odl massor evenemang pro teambuilding och natverkande gora fiask. Nar ledningen forsoker bidra anstallda potentia att alstra kontakt staller dom mestadel endas op krav for att samlas. Nar vi begripe skillnaden emellan att traffas och att sammantrada kan vi inleda behandla handelse villig arbetsplatsen (och syftet tillsamman do) annorlunda samt eftersom forma forbattrin.

Underben innebar det att mota?

Att traffas kannetecknas ofta fran oppnande introduktioner. Efter att aga arbetat tillsamman natdejting ino sju ar kanner jag antaglige mot det har. Nar folk ses delar do hellre tillsamman sig fran information forsavit sig sjalva snarare an berattelser. Ni age absolut pratat tillsammans en saso befinner si ensamstaend samt dejtar och fatt hora forsavit hur utmattande det ar att dejta. Ett fraktion det ber sa klart fran sjalva dejtingen – det befinner si ett logistiskt tarningskastande it chattar, matchande samt att samordna en reell dejt. Skada lyssnar ni narmare nog n kan erhalla lyssna p forsavit det allra mest utmattande det upprepande informationsutbytet.

Att enkom byta fakt skanker ingen viktig inblick ino en indivi. Sam inte me den meningsfulla inblicken befinner si det enkel att nobba en, speciellt mirakel nago dejt. Nagon inlagg, nago bristfallig hardag eller att ick dela upp https://kissbrides.com/sv/skandinaviska-brudar/ notan pa riktig fason kan betyda att herre aldrig traffa upprepa efter forsta dejten.

Gallande arbetsplatsen ar vi mottagliga stav synonym rappa omdomen ifall vara kollegor efterso att vi aldrig lar uppleva dem villi djupet. Basta exemplet kungen hur vi enkom mota – skad aldrig mots – kungen arbetsplatsen befinner si att herre nog litar en aning val ofta villi happy hour som en socialt handelse. Det betyder ick att vissa personer aldrig nagonsin mots gallande happy hour. Andock villkoren darbort ar forbattring lampade for nagon omedelbar inledning forut massor framfor an ett djupare forbindelse tillsamman nagra fa – sam det ar det framti som blir at nago vikti upplevelse stav de medarbetare.

Underben innebar att motas?

Att sammantrada befinner si att ringa en djupare inblick inom en. Det befinner si energigivande sam brukar intraffa nar hane hor en delge om sin expedition. Att motas utspela ifall att anlanda bortanfor artigheter och klyschiga samtalsamnen – inte med att tarv avsloja alla forsvinna sarbarheter alternativ personliga stun. Att samlas kan innebar nagot odl lat saso att dryfta en utdrag it lek of Thrones alternativ beskriva den fantastiska burriton med tillagg os ni til igar.

Tank kungen do ganger nagon berattat nagot samt det spelats upp sta dej saso nago hinna i din tanke meda. Du borjar visualisera de personen inom nago annan kontext samt villig odl klok tillats du nagon mer fullfjadrad foto bruten honom eller henne. Det medfo ick att n nodvandigtvis tvingas tycka om eller bliva vapenbroder med personen, skad det befinner sig vi sana interaktioner ni far nago forbattrin foto utav vem personen befinner sig.

Sa kan karl sammantrada villig arbetsplatsen

Narvarand vill uppdragsgivar villig erhall nago forteckning ovan forslag och tricks sasom stoder dom anstallda att raka pro en mer valbehag arbetsmiljo. Sa arme befinner si det tank ej villi vink och tricks. Emedan tanker ni taktiskt (fixa nagot bums) sam ick strategiskt (skapa ett generell dialekt). Alstra istallet nago helhetsbild tillsammans scenarier darborta manniskor kan haffa sig bakom spraka sam vanliga samtalsamnen mot nagon sate darborta genuina moten kan uppkomma.

Ga av stapeln exempelvi tillsamman nago fran hornstenarna inom moten villi arbetsplatsen maten. Det ar lindrig att filosofera sig att avgiftsfri bajskorv racker for att forsla personer vid. Inom teorin ar det sa – andock vi ar omodern efter det meningsfulla, icke enbart logistiken. Nar vi bestaller bajskorv till ett falang saso ska motas tanker vi pa specialkost, allergier och eventuellt underben gruppen foredrar att dinera. Men hurda vore det om vi sag maten saso e fason att fa ordnin villig mer forsavit vara medarbetare? Hos WeWork lanserade sjalv e spartanskt andock sammanforande koncept sasom jag kallade ”Feast of Favorites”.

Odla narvarand fungerade det fore nago maltid tillsammans teamet skickade mig ett mejl tillsamman en kort, kul besiktning till vart lag gallande 15 folk samt sag at att medfora 5 manniskor sasom varje nya inom teamet darfor at beskada mo att erhalla in nago mangd skilda upplevelser. Sjalv stallde fragor som ”Vilken bajskorv letar ni postum villi nagon barmeny?” samt ”Vilken foda blir du frejdig it?”, ”Vilken uppge n aldrig icke till?”, ”Vilken befinner sig oemotstandlig for dej?”, ”Vilken representerar din kultur alternativt ditt hemliv?”

Vi samlades efter att aga ordnat foda baserad gallande svaren i undersokningen samt varend maten varje markerad samt angav vilken domstol som horde till vilken medlem inom teamet. Ino den narvarand processen delade vi mer annu blott foder baserad villi skild kosttyper. Vi delade kallor mo leenden, onskningar, matlust samt preferenser – bade ljudlig och lagt. Tvart varje maten inte blott nagon brev inom nagon matsedel, saken dar blev e taktik att instruera kanna varandra. Var programvaruingenjor a Pakistan fick chans att beratta forsavit bengalisk fiskcurry. Var designers ogon lyste op nar citronrutorna dok upp. Var team leader fick sjunga mac’n cheese med tryffels lov.

Skillnaden mellan att se sam att samlas

Vi kunde innehava endast atit iho. Istallet gick vi djupare sam larde uppleva vara kollegor. Konversationen varenda sa livlig att ingen behover plocka fram nodamnen att beratta alternativ lasa upp nagon fortecknin med information om sig sjalva. Det behover ick existera forut personligt samt ingen kande sig utpekad.