Forsavit ni kanner til hur du skal befinna ett underlig tjej, tillat du honom ej enkom…

Forsavit ni kanner til hur du skal befinna ett underlig tjej, tillat du honom ej enkom…

Forsavitt du kan generera hans maskulinitet sam erhalla honom att berora sig egenartad igenom att mildra dig, odl kommer du absolut att segrar hans karnpunkt.

5. Varenda mysterios

Mysterium. En utav dom storsta sakerna. att gilla de, utan han kommer aven att bli foralska inom dig.

Killar giller ej flickor sasom berattar alltsamman forsavit sig sjalva gallande forsta dejten. Vart ej nago it dessa flicko. Varenda istallet en saso ger honom fraktion stav fraktion, andock aldrig laka biten.

Besvara icke likadan sekund nar han smsar dej. Lat honom anta att ni befinner si otillganglig tillsammans att skapa nagot betydelsefull eller smsa tillsamman nagon annan gosse. Visa honom konkurrera om din observans och fundera ovan vad saso hander ino ditt liv.

Tank att n befinner sig nagon chokladask. Forsavit ni later honom inta hela asken pa en gang, kommer han besta beredd sant hastigt.

Forsavit du istallet overraskar honom tillsamman nagot nytt, kommer han komma i retu darfor at lite mer. Det befinner sig ett utav tunnelbanan som kvinn anvander darfor att fa karla att sakna dem.

Vi glommer ideligen att killar likas gillar att asgarva. Kar forvantar sig forgott av man att de skall existera dom som far flickor att flabba, odla mycket att kvinns inneha gett upp darfor at hantera sin personlig skamtlynn.

Nu ar det dags att byta det. Du behover ej existera ett komiker for att fa ett pag att skratta. Ni kan aterberatta nagot festligt saso nyss hant, e barndomsminne, racka honom e lustigt meme, bogsera ett skoja osv.

Men kolla mo att inte bliv en flicka som forsoker lite honom att flina oupphorligen. Kom ihag att det likasa befinner si hans arbetsplats (och han bo skapa det duktig!).

7. Varenda flortig

Ett flortigt kroppssprak sam precis formulering befinner si nago felfri sammansattning. For att bilda dig att existera flortig vara tvunge ni kolla ert dialog saso en parti.

Kombinera din nyans sam subtila rora vid, nar han atminston forvantar sig det. Kiva med dina glosa samt fa honom att streta span darfor at atnjuta din observans.

Varenda flortig gallande allihopa takti n kan, och han kommer att njuta it det. Det ar det ha saso ger bota konversationen gastkramnin. Ju snyggare du agerar, desto mer kommer slaver kvinnor han stupa pro dej.

8. Atnjuta verksam konversationen med gemensamma intressen

Forsavit det ar nagot sjalv ager lart undertecknad nar det innefatt att bemastra konsten att tilltal ett pojke, befinner sig det att finna nagot gemensamt.

N kan ej forvanta dej att nago pag kommer att konversera ifall den senaste modevisningen, smink eller dyli. Det ultimat ar att kora marklig konsneutrala amnen sasom musik, tv-program alternativt tv-spel.

Amnet bor vara fangslande, roligt samt entusiasmerande. Ju mer delade intressen ni age, desto lattare kommer du att storta sta varandra.

9. Vart ick radd for att knysta emot honom

Undrar n hurdan kar sta sig nago gosse huga? Narvarand befinner si e ra ifall n minsann vill atnjuta hans observan, plikt n framfora honom att ni har ett speciell synpunkt samt ick befinner sig mesig darfor att anfora emot honom.

Det ar karnan i va intressant pratstund, eftersom finemang dialog icke endast handlar ifall att nicka sam ersatt glosa tillsammans varandra. Det handlar om att innehava egna asikter sam beskriva sig kungen e passionerat metod.

Det kommer bevisligen att foreligga nagot du ick haller tillsamman honom ifall. Detta betyder icke att n skall simulera att n gor det, tillika nar du ick gor det.

Begagna istallet den narvarande laget darfor at, gallande e lekfullt taktik beratta emot honom och donera honom en nytt synvinke villig prylar. Fortroende villig mej, savida han ej ager psykiska dilemma, odl kommer han att bli mer an forvanad!